28. јуна 2022.

против шарлатанизације медијског простора

Питање је је дана када почињу грађански сукоби! Обрад Кесић

1 min read

Гост емисије „Кота 17“ продукције Хелмкаст био је политички аналитичар Обрад Кесић.

На самом почетку излагања господин Кесић је јасно назначио да ситуација у Америци постаје практично апсурдна у политичком смислу, јер Бајденове административне одлуке не иду уопште у корист Америчком друштву.

Он је навео да такве одлуке изазивају нове поделе, и отпор као у случају Тексаса, који се потпуно оглушио на Бајденове нове мере у оквиру пандемије као и приступу новој мигрантској кризи.

Такође, Кесић је нагласио да је Камали Харис, тренутној потпредседници, бачен врућ кромпир у руку, јер је њој дословце предао одговорност решавања кризе на Америчко-Мексичкој граници, при чему она у тој области и проблематици нема никаквог искуства.

Гост се дотакао и саме Бајденове председничке позиције, јер је очигледно, чак и мејнстрим медијима, да је Јозеф, когнитивно у страховитој стагнацији, и чак је поменута могућност Бајденових deep fake снимака (холограм) и фрапантно одсуство живог контакта са новинарима.

До краја емисије дошло се до јасног закључка да услед рестрикција, цензуре, и прогона Америчке левице, која жигоше сваког ко мисли другачије од ње, ситуација у друштву постаје несносна и природно је очекивати да ће доћи до пуцања система и опште побуне.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Sva prava zadržana | Newsphere by AF themes.