19. октобра 2021.

против шарлатанизације медијског простора

УКРАЈИНА СЕ ПРИПРЕМА ЗА РАТ: Зна се и датум! (ВИДЕО)

1 min read

Гост у емисији „Политикон“ аутора и водитеља Данила Тврдишића на тв „Хелмкаст“ био је проф. др Зоран Милошевић,социолог религије.

Указујући на све турбулентије време које је пред нама, професор Милошевић указује да се геополитчко клупко све убрзаније одмотава и да је свет у завршној фази припрема за сукоб који ће, по мишљењу Милошевића, отпочети Мајданима у Украјини и Белорусији:“ Из Вашингтона је стигло наређење да се крене са изазивањем сукоба у Украјини и Белорусији. Двадесетпетог марта треба да се догоди други талас обојене револуције у Белорусији. Такође тада треба да крене напад на Доњецку и Луганску народну Републику. То су два жаришта која ће бити отворена и тест за даље“.

Професор Милошевић је такође нагласио да је свет са доласком Бајдена постао опасније место него за време Доналда Трампа. Питање је заиста ко контролише ту власт на чијем је челу Бајден? Из свих оних снимака које можемо да видимо Бајден је већ сенилан човек и јасно је да је само лутка у рукама правих господара,. Када је говорио о српском питању данас,Милошевић је указао на једну мање познату чињеницу. Наиме, уз издашну помоћ Сорош фонда и са кадровима са новосадског Универзитета у Србији се форсира стварање два нова народа који немају никакво историјско ни национално утемељење. То су Шопи и Торлаци. Стварање нових народа се ради на србофобној основи.Код њих се развија мржња према Србима, мржња према ћирилици и равнодушан однос према православљу (што су темељне одреднице нашег идентитета).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sva prava zadržana | Newsphere by AF themes.