25. септембра 2021.

против шарлатанизације медијског простора

Одлазићемо им на врата и узимати оно што су покрали! Драган Јовановић

1 min read

Председник стране Боља Србија Драган Јовановић испричао је у интервјуу за Правду и Хелм Каст како је Топола постала прва општина у којој је смењена власт Српске напредне странке и којим механизмом се треба супротстављати Александру Вучићу. Јовановић је испричао о физичком насиљу којем су изложени противници Вучићи по Србији као и да је и сам био жртва терора када су га напредњаци закључали у Смедеревској Паланци и уз вишесатне претње присислили да одустане од изласка на лопкалне изборе у тој општини.

Јовановић каже да по смени власти треба одлазити на врата водећим напредњацима и одузимати им све што су покрали од грађана Србије.

Он детаљно објашњава како фунционипе СНС и каква је улога тзв. координатора који фактички владају Србијом и подносе распорте Андреју и Александру Вучићу.

Јовановић је рекао да верује да ће Вучић бити смењен у наредне три године, али да ће битну улогу у томе одриграти странци, они исти који су Вучића довели на власт.

Како је дошло до тога да човек кога су напредаци отимали пре пар година, данас преузима општину и њихове одбворнике, и да га СНС оптужује да он киднапује њихове функционере сазнајте гледајући емисију:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sva prava zadržana | Newsphere by AF themes.