19. октобра 2021.

против шарлатанизације медијског простора

Александар Вучић – Елиот Нес или Ал Капоне?

1 min read

Каква је веза Александра Вучића са кланом Веље Невоље и да ли је Вучић борац против мафије или вођа мафије била је тема нове уживо дебате на Хелм Касту у којој су учествовали оснивач покрета Љубав Вера Нада“ Немања Шаровић, адвокат и потпредседник „Доста је било“ Војин Биљић и председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић.

Војин Биљић је подсетио да је председник ДЈБ Саша Радуловић још 2017. године поднео кривичну пријаву против Александра Вучића због веза са Вељком Беливуком али да та пријабва стоји у Тужилаштву већ четири године. Биљић је као највећи проблем навео лоше стање у судству и тужилаштву, а Србију упоредио са поробљеном колонијом.

Немања Шаровић је рекао да Александар Вучић сноси одговорност за настанак клана Веље Невоље и да је тај клан добијао заштити у државних органа којима управљају људи из СНС.

Мирослав Паровић рекао је да је криминални клан Веље Невоље био само један од кланова који раде за СНС, наводећи читав низ криминалних група које у појединим регионам обављају послове за владајућу странку. Он је навео и нека конкретна имена.

У емисији је дискутовано о фотографијама Данила Вучића сакриминалцима, афери прислушкивање, сукобу унутар СНС, спољним утицајима на дешавања у Србији и другим актуелним темама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sva prava zadržana | Newsphere by AF themes.